Over ons.

Wij zijn sinds 2013 gevestigd in de Herestraat te Groningen en inmiddels een begrip geworden in de stad. Wij zijn gespecialiseerd in complete lichaamsverzorging, van een nieuw kapsel tot massage, mooi verzorgde nagels, of een gezichtsbehandeling. Kijk rustig wat wij voor u kunnen doen en graag tot ziens in onze gezellige salon.

Beoordelingen van klanten.

Elke maand haal ik hier een massage. Mijn zittend beroep vraagt om regelmatige ontknoping van de spieren. Aardige dames, prima massages die afhankelijk van de noodzaak wat harder (pijnlijker) of zachter (trustennnn) zijn. De dames zelf voelen dat uitstekend aan trouwens. Vinden knopen die ik niet wist dat ik ze had. De sfeer is ontspannen en de warme handdoeken voor het schoonmaken van bv je rug zijn een prettige afsluiting. Aanrader.

Michiel

Werken nauwkeurig en schoon. Zowel voor pedicure als voor massage meer dan tevreden! Kom hier zeker terug

Annique

Massagesalon is netjes en verzorgd. Masseuses zijn verschillend van stijl. Geen gekke dingen, gewoon goed voor lichaam en geest.

Jannes

Kom hier al ruim 2 jaar voor mijn nagels en altijd naar tevredenheid. Goed en vriendelijk personeel. Altijd heel hartelijk!

Roline
Vakmensen
Kwaliteit
Prettige sfeer